Clubshop


Via bestelbonAl de kledij die we aanbonden op onze pasdag is afzonderlijk te koop. Je kan deze hieronder bestellen. Vul je bestelling in op het bestelformulier en maak dit via mail over aan kfcmol000852@gmail.com . Wij maken de rekening over en als deze betaald is plaatsen we pas de bestelling bij JOMA. Op deze kledij staat vooraan het logo van onze club en achteraan de sponsor.

Download bestelbon

succulent

Trainingsbroek

14,50

succulent

Windstopper

56,50

succulent

Trainingsjas

17,00 - 20,00

succulent

Regenjas

17,00

succulent

T-shirt

11,00

succulent

Sweater

22,00

succulent

Sokken

5,00

succulent

Sporttas

22,00 - 25,00Via WebshopGa naar webshopJe kan ook andere kledij bestellen via de webshop van JOMA. Iedereen kan hier al de kledij bestellen waarbij je een onmiddellijk een korting van 30% krijgt. Je ziet het logo van onze club staan maar daar staan enkel de zaken die wij rechtsreeks via de club verkopen, je bestelt deze beter via ons bestelformulier. Je doet je andere bestellingen via de andere menu’s. Op de pagina om de facturatiegegevens in te vullen kan je boven een kortingscode invullen door op de balk "Heb je een kortingscode? Klik hier om je code in te vullen" te klikken. De code van onze club is:

MOLSPORT

De korting zal dan onmiddellijk verrekend worden. Je dient bij “verzenden naar ander adres” het vinkje te verwijderen en bij “bestelnoties” afleveren bij kfc Mol te vermelden. Bij “verzending” vink je “afhalen in school” aan. Na de betaling is de bestelling geplaatst en zal deze na 14 dagen op Kfc Mol afgeleverd worden.