Covid 19


Info coronavirusBen je speler of supporter van KFC Mol of moet je dit weekend op KFC Mol zijn? Lees dit dan even aandachtig zodat u op de hoogte bent van onze maatregelen. Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en onze richtlijnen naleeft. Enkel op deze manier kunnen wij van onze hobby blijven genieten.

Algemene maatregelen KFC Mol

KFC Mol heeft onderstaande richtlijnen opgesteld om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. De richtlijnen hebben enkel nut als IEDEREEN deze nauwgezet naleeft.

 1. IEDEREEN vanaf 12 jaar ius verplicht om een mondmasker te dragen op onze terreinen.
 2. Houd steeds voldoende afstand van personen die niet tot je persoonlijke bubbel behoren.
 3. Bij het betreden van onze kantine dient iedereen zich VERPLICHT te registreren via de QR code of het invulformulier.
 4. Ontsmet regelmatig je handen met de ontsmettingsdispensers aan de toegangsdeuren van de kantine en kleedkamers.
 5. In de kantine gelden dezelfde regels als in de cafés: 4 personen per tafel, er wordt verplicht zittend geconsumeerd en enkel dan mag het mondmasker af, drank zelf af te halen aan toog, lege tassen en glazen op de plateaus t.h.v. toog zetten.

Verder gelden ook de regels die opgesteld zijn door de veiligheidsraad. Voor meer informatie in verband met de nieuwe veiligheidsregels surf naar www.info-coronavirus.be.

info-coronavirus.be

Trainers en spelers

Ook de gezondheid van onze trainers en spelers is voor ons heel belangrijk. Daarom is het van groot belang dat ook zij onze regels opvolgen. Als speler volg je dan ook best deze volgende maatregels op tijdens wedstrijden en trainingen. Zodat je weet wanneer u uw mondmasker moet dragen wanneer niet.

 1. Spelers boven de 12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen wanneer het moet.
 2. Er kan niet gedoucht worden, kleedkamers kunnen enkel voor en na de match zo kortstondig mogelijk gebruikt worden om zich om te kleden. Kledij dient in de voetbaltas gestoken te worden.
 3. Iedereen brengt een persoonlijke drinkbus mee, er worden geen flessen water voorzien.
 4. Tijdens de wedstrijden dienen de spelers, reservespelers en trainer geen mondmasker te dragen.
 5. Ook in de kleedkamer is het dragen van het mondmasker VERPLICHT.
 6. Verdeling van de kleedkamers staat aangeduid op het bord thv de kleedkamers.

Werking registratie

Je kan je op 2 manieren registreren op KFC Mol. Dit kan via het scannen van een QR-code en uw gegevens in te vullen of via een formulier met pen en papier. Hier onder beschrijven we even de werking van de QR-code.

 1. Aan de ingang en aan de tafels kun je een QR-code terugvinden.
 2. Scan deze QR-code. Nu kom je terecht op een online formulier.
 3. Als de QR-code niet werkt of u weet niet hoe u deze moet scannen kun je ook manueel naar het formulier gaan op www.kfcmol.be/covid19 (of klik hier op de link).
 4. Hier kies je voor "AANKOMST"
 5. Na het klikken op "AANKOMST" krijg je een formulier waar je uw gegevens moet invullen. Vul dit formulier zo correct mogelijk in (dit maakt het contact tracing proces veel makkelijker).
 6. Na het invullen klik je op "INCHECKEN". U bent nu succesvol ingecheckt.
 7. Bij het verlaten van de kantine of van het terrein moet je u ook nog eens uitchecken door de QR-code opnieuw te scannen en voor "VERTREK" te kiezen. Uw gegevens staan al klaar en u hoeft alleen op "UITCHECKEN".

Bij een geval van besmetting

Het kan wel eens gebeuren dat u in contact bent geweest met iemand die besmet is of op zijn beurt ook in contact is geweest met een besmet persoon. Daarom is het correct invullen van het formulier van hoogst belang. Wat gebeurd er bij een geval van besmetting? We leggen het hier even voor u uit.

 1. Was u niet aanwezig op KFC Mol wanneer de besmette persoon aanwezig was? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken.
 2. Dankzij het registratiesysteem kunnen wij snel opvolgen wanneer deze persoon aanwezig was in onze kantine.
 3. Vervolgens gaan wij na wie allemaal aanwezig was tijdens de uren dat deze persoon ook aanwezig was.
 4. Daarna gaan we iedereen contacteren die ook aanwezig waren om te waarschuwen dat zij mogelijk in contact is geweest met een besmet persoon.
 5. Wij raden dan aan om contact op te nemen met uw huisarts om een test te laten afnemen zodat men hopelijk het virus bij u kan uitsluiten.

Alle gegevens van de mensen die zich registreren blijven vertrouwelijk en worden niet doorgegeven aan derden. Enkel aan autoriteiten om de contact tracing uit te voeren wanneer dit moet.

Corona Preventie

We zijn allemaal in een strijd tegen corona en als we dit samen doen dan zijn we sterker en zullen we weer snel kunnen genieten van het spelletje voetbal zoals we het kennen. Daarom staat hieronder nog eens kort opgesteld wat belangrijk is voor de strijd tegen corona.